Juridische advies arbeidsrecht

Bent u als particulier verwikkeld een arbeidsconflict en op zoek naar een gratis arbeidsrecht advies? Zoek dan niet verder. Bij Verweij Juristen bent u namelijk aan het goede adres.

Wanneer u ontslag krijgt komt er veel op u af. Het wegvallen van een vast inkomen brengt veel onzekerheid met zich mee. Wellicht vraagt u zich af of de gronden voor uw ontslag terecht zijn geweest en of u in aanmerking komt voor een ontslagvergoeding. Wij kunnen voor u bepalen op welke punten goed verweer te voeren is tegen het ontslag en brengen dit optimaal naar voren.

We kijken daarbij zowel naar de inhoud en feiten als naar alle bijbehorende juridische aspecten. Ons team heeft ruime kennis van de jurisprudentie in ontslagrecht. Daarom kunnen we goed inschatten welk verweer doel kan treffen en wat mogelijk is.

Juridische advies arbeidsrecht; Wat houdt het arbeidsrecht in en waarom is kennis hiervan belangrijk?

Kennis van het arbeidsrecht is van belang voor zowel werknemers als werkgevers. Zo kan het voorkomen dat u, als werknemer zijnde, plotseling ontslagen wordt. Wat gebeurt er dan? Mag de werkgever u zomaar ontslaan? En wat als u een aantal maanden ziek bent en niet kunt werken, wordt uw salaris dan doorbetaald? Kennis van het ontslagrecht, wat bij het arbeidsrecht hoort, maar ook omtrent de regels bij ziekte zijn dan van cruciaal belang!

Arbeidsrecht regelt dus de rechten en plichten omtrent de verhouding tussen een werkgever en een werknemer. Een werknemer verbindt zich op basis van een arbeidscontract met een werkgever om, gedurende een bepaalde tijd arbeid te verrichten, tegen een bepaalde loon. Op het moment dat er, gedurende deze rechtsverband, problemen ontstaan is het verstandig om contact op te nemen met een van onze juridische klantadviseurs.

Zij bespreken met u uw situatie en aan de hand daarvan wordt u geadviseerd. Indien er een situatie speelt waarbij er een arbeidsrecht advocaat te pas moet komen, brengen zij u daarmee in contact. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met uw wensen.

Juridische advies arbeidsrecht nodig?

Heb je juridische advies arbeidsrecht nodig? Neem vandaag contact op met Thai Legal!