Ontbijt Scheveningen

Geen betere manier om een dag aan zee te starten dan met een stevig ontbijt. Dat kan in elke badplaats, maar ontbijt Scheveningen is absoluut dé aanrader! Na een aantal hele mooie zonnige dagen in het vroege voorjaar, zitten we nu met smart te wachten tot de zomer zich in volle overtuiging laat zien.

En hoe lekker is het dan om de dag te kunnen beginnen met een zomers ontbijtje terwijl je de ochtendzon op je gezicht voelt met het ruizen van de zee op de achtergrond. Er zijn aan de Nederlandse kust meer dan genoeg strandtenten waar je heerlijk kan genieten van een ontbijtje.

Ontbijt Scheveningen aan het strand

Ontbijten aan de zee is dé heerlijkste manier om de dag te kunnen beginnen. Bij Solbeach, wat naar mijn mening de leukste strandtent in Scheveningen, kun je al vanaf 08:00 starten met het ontbijt. En mocht je lekker uit willen slapen? Dan kun je bij Solbeach heerlijk komen lunchen!

Voor alle soorten eters is er iets te vinden bij Solbeach. Of je nu een stevig ontbijt wil of een kleine eter bent, de medewerkers van Solbeach zorgen ervoor dat je altijd volop kunt genieten.

Wat dacht je van heerlijke koffie uit Sicilië? Of brood van de ambachtelijke bakker? Alles is uit te breiden met verse sappen en heerlijke smoothies.

Dit is wat de service van Solbeach inhoudt en het heeft alle ingrediënten voor een heerlijk ontbijt aan het strand van Scheveningen.