Bubbeltjes enveloppen voor kwetsbare producten

Bent u op zoek naar verpakkingsmateriaal dat uw producten perfect beschermd? Dan is een bubbeltjes envelop de uitkomst. Bubbeltjes enveloppen, luchtkussen enveloppen of noppenfolie enveloppen bieden een zeer goede bescherming van uw post!

De voordelen van luchtkussen enveloppen

Bubbeltjes enveloppen kunt u gebruiken om schadegevoelige verzendingen uit te voeren. De envelop is namelijk voorzien van een uniek luchtkussen aan de binnenkant van de verpakking.

Daarbij is dit verpakkingsmateriaal licht van gewicht. Dit zal zorgen voor besparing in de kosten van de verzending.  Daarbij hoeft de ontvanger ook niet te wachten op een product. Dit omdat het een brievenbuspakketje is.

Bubbeltjes enveloppen bestaan in de binnenkant uit noppenfolie, dit beschermt het product tegen schokken of stoten. De buitenkant van de envelop is voorzien van kraftpapier. Dit is dikker dan normaal papier wat zorgt voor extra stevigheid.

Bubbeltjes enveloppen gebruiken

Bubbeltjes enveloppen zijn bijvoorbeeld makkelijk te gebruiken om breekbare producten van A naar B te verzenden. Denk bijvoorbeeld aan het verzenden van de sierraden die in het assortiment op uw webshop staan.

Verpakking & zo

Bubbeltjes enveloppen kunt u aanschaffen bij bijvoorbeeld een groothandel als Verpakking & Zo. In het assortiment van Verpakking & Zo vindt u verschillende bubbeltjes enveloppen. De enveloppen kunt u bestellen in zowel het wit als bruin en daarnaast heeft u ook de keuze uit verschillende formaten. Zo kunt u voor uw kleine en kwetsbare producten de perfecte bubbeltjes envelop vinden.